Let op: wij zijn vrijdag 31 mei vanaf 13.00 uur gesloten.

Katten dieetvoeding

Wij geven u graag deskundig advies over dieetvoeding voor uw kat

Het blijkt in de praktijk maar al te vaak dat het woord dieetvoeding wordt onderschat. Het leven van een dier in het beginstadium van nierfalen kan met meerdere maanden worden verlengd als het naast de reguliere medicijnen een speciaal nierdieet krijgt. Wij kunnen u er alles over vertellen.

De specifieke samenstelling van een nierdieet, zoals onder andere de langketen omega-3-vetzuren, zorgen voor beperking van de ontsteking in de nieren en de verbetering van de doorbloeding van de nier. Zo kunnen we nog talloze voorbeelden geven waarbij dieetvoeding een zeer grote plaats inneemt naast de reguliere medicatie.

We hebben een grote verscheidenheid aan dieetvoeding voor de kat voor velerlei aandoeningen zoals overgewicht, suikerziekte, voedselallergie, huidproblemen, spijsverteringsstoornissen, leveraandoeningen, nieraandoeningen, aandoeningen aan de afvoerende urinewegen, hartproblemen, gewrichtsproblemen, gebitsaandoeningen, herstellende voeding na ziekte en operatie, uitdroging en gedragsproblematiek.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Terug naar Katten