Feedwise consult

Of het nu gaat om een pup, kitten, volwassen of geriatrisch dier: een goede voeding is de basis. Vandaag de dag zijn er ontzettend veel verschillende soorten voedingsmerken verkrijgbaar; de één kwalitatief beter dan de ander.

Voldoet de voeding die u nu geeft nog aan de specifieke voedingsbehoeften? Is de dagelijkse hoeveelheid nog van toepassing op het huidige gewicht en leeftijd? Welke voeding kunt u het beste geven aan uw pup of kitten zodat hij alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt?

Wij bieden voor u een Feedwise consult aan. Na het invullen van een vragenlijst kunnen wij exact voor u bekijken en berekenen welke voeding het meest geschikt is voor uw hond of kat. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het ras, het huidige gewicht, het ideaalgewicht, de activiteit van uw dier en eventuele meespelende ziektes. Ook kunnen wij u helpen om uw dier verantwoord te laten afvallen, zonder dat hij voedingsstoffen tekortkomt.

Voor een kleine vergoeding kunnen wij al deze informatie exact voor u berekenen. Heeft u interesse in een Feedwise consult? Neem dan contact met ons op!