Nieuwe naam!

Nieuwe naam

Voortaan heet onze praktijk Dierenkliniek Koningsweg. Ons gezellige team wordt gevormd door twee nieuwe dierenartsen en de vertrouwde paraveterinaire assistentes Tessa en Marina. Wij staan maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur voor u klaar en hebben zin om jullie te woord te staan en jullie dieren gezond te maken en te houden. Graag stellen wij onze nieuwe dierenartsen aan u voor.

Dierenarts Jolijn van Leeuwen werkte hiervoor in een Cat Friendly Clinic Gold kliniek, en is al 18 jaar dierenarts. Haar speerpunten zijn chirurgie, kattengeneeskunde, reptielen, konijnen en knaagdieren en voeding en gedrag. Vooral voor angstige katten en honden neemt ze veel tijd. Daarnaast heeft ze onlangs een opleiding orthomoleculaire geneeskunde gevolgd en wil ze zich nog verder bekwamen in meer natuurlijke diergeneeskunde ter ondersteuning van de gezondheid van jullie dieren. 

Dierenarts Mariska l'Herminez is in oktober 2022 gestart bij de praktijk en is hier op maandag en woensdag aanwezig. Het is altijd al haar droom geweest om dierenarts te worden, dus na jaren vrijwilligerswerk te hebben gedaan bij het dierenasiel, en een lange studie afgerond te hebben, kan zij niet wachten om goede zorg en ondersteuning te bieden voor uw huisdieren.

De paraveterinaire assistentes Tessa en Marina zijn al enkele jaren de vaste gezichten van de kliniek. Ook zij gaan er weer vol nieuwe zin tegenaan en willen u graag telefonisch of aan de balie te woord staan.