Marjolijn Holtslag

Dierenarts

Marjolijn Holtslag - Dierenarts
Marjolijn Holtslag Dierenarts

Ik ben Marjolijn Holtslag! Samen met mijn zwart-witte bejaarde kat Jack woon ik in Utrecht. Vanaf 1 maart ben ik onderdeel van het fantastische team van Dierenkliniek Koningsweg in Soest.

Als dierenarts heb ik mijn sporen verdiend in de praktijk in binnen- en buitenland, maar ook in onderwijs en onderzoek. Deze verschillende opgedane kennis en (levens-)ervaring zet ik graag in voor een zo goed mogelijke zorg voor de dieren en communicatie met de baasjes.

Ik vind het belangrijk dat dieren zich op hun gemak voelen, ondanks dat een bezoek aan de dierenarts behoorlijk spannend kan zijn (ook voor de baasjes πŸ˜‰). Hoewel mijn liefde voor dieren breed is, heb ik een zwak voor katten en vind het heel belangrijk dat we als praktijk gecertificeerd zijn als ‘Cat Friendly Clinic’. Daarin hebben we zelfs de hoogste (goud) certificering.

Het bijzondere van deze praktijk is dat mijn collega Jolijn (zonder Mar πŸ˜‰) naast reguliere diergeneeskunde zich ook toelegt op aanvullende methodes zoals orthomoleculaire therapie. Door ieders sterke punten te combineren en elkaar aan te vullen, maken we het team nog fantastischer. Om uw huisdier zo goed mogelijk te ondersteunen en zo nodig beter te maken, of liever nog: gezond te houden.

U kunt mij tegenkomen in dierenkliniek Koningsweg op maandag- en woensdagmiddagen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.